Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentEkstrand-Palmqvist

Author: Roland Palmqvist

Boken är en fortsättning av boken En liten historia kring släkterna Palmqvist och Ekstrand. Jag har fått fram nya uppgifter om släkterna som jag vill dela med mig av. Här finns foton som inte tidigare publicerats och uppgifter som inte tidigare var kända. Vi får följa släkterna från 1500-talet till våra dagar och ta del av spännande upplevelser - bl.a. om morfar som gav sig ut på luffen och som återupptäcktes som brudgum i Göteborg! Och författaren kliver ut ur garderoben...


Roland Palmqvist

Visst har du förstått - men nu kliver jag ändå ut ur garderoben! Jag har arbetat på industri, som lärare och som reseledare i Italien. Tillsammans med min livskamrat har jag under flera år haft en kennel och fött upp västgötaspetsar som vi exporterat till Finland, Holland, England och Australien. Jag har jobbat för Röda Korset både som frivillig och som tjänsteman och jag har varit lärare i grundskolan, enhetsskolan, realskolan och gymnasiet, men till slut fastnade jag för folkhögskolan där jag var lärare i flera år och rektor i tjugo år!


Pages: 102Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 21$News & Published books
bottom-banner-close