Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentMin Livsväv - om vävar och psykisk sjukdom

Author: Annika Lindqvist, f Helgesson

I boken tar jag upp hur det kan kännas att lida av psykisk ohälsa och det som hjälpt mig när jag har mått dåligt, mitt intresse för vävning.

Min mamma hade sin första depression när hon var 17 år och den återkom många gånger tills dess hon inte orkade mer. Hon tog sitt liv drygt 60 år gammal. Jag skriver om hur jag upplevde hennes sjukdom under min uppväxt och om hur den har påverkat mig.

Nu är jag 48 år och har förmånen att få må väldigt bra, trots att vägen dit har varit både lång och krokig. Syftet med den här boken har varit att återge en bit släkthistoria, men om den också kan ge en strimma ljus och hopp till någon som mår dåligt, då skulle det värma mitt hjärta mycket.

Det går att må bättre och det finns hjälp, trots att man kanske inte alltid tror det.


Annika Lindqvist, f Helgesson

Annika Lindqvist är uppväxt i Hedemora och efter några äventyr i Finland, på Island och i Israel bosatte hon sig tillslut i Borlänge.

När hennes systerson frågade om hur det hade varit när hon växte upp, då började hon skriva för att få ordning på minnena. Mer material blev till när Annika deltog i Högskolan Dalarnas erfarenhetspanel och senare Fornby folkhögskolas projekt Nätverk för väverskor. .

Att skriva om sina erfarenheter är en av många pusselbitar som gjort att Annika nu mår bra och kan leva sitt liv fullt ut - något som hon hoppas att alla människor ska få möjlighet till!

För varje såld bok går 10 kr till Suicide Zero, www.suicidezero.se


Pages: 46Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 14$News & Published books
bottom-banner-close