Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentMadonna, Lucifer och Caroline

Author: Charlotte Wrangel

Detta är en sann historia skriven av en mamma vars dotter hösten 2011 insjuknade i djup depression och psykos. Dottern fick som följd av detta tillbringa sju månader på sluten psykiatrisk avdelning.
Det är även en historia om hur en mamma vårdar sin dotter hemma och kämpar med kommunen för att hennes dotter ska få ett bra liv. En historia som jag hoppas ger andra föräldrar hopp om att aldrig ge upp kampen för att ens barn ska få ett bra liv.
Oktober 2012 fick Caroline 20 år gammal, tre autismdiagnoser och preliminärt en psykosdiagnos. Idag har Caroline ett bra liv och bor i egen lägenhet på ett tjejboende med blanddiagnoser.
Ett kapitel är skrivet av Jimmy Strand (pedagog och föreläsare). Det handlar om autism och bemötande av individer med autism.


Charlotte Wrangel

Här vill jag beskriva mig som mamma till två underbara barn. Min dotter har tagit med mig på en svår resa som aldrig har haft ett mål, men som givit mig stunder av bottenlös sorg och stark glädje. En resa jag gärna vill dela med mig av. Har även nått insikten och förstått budskapet att "Störst av allt är kärleken".


Pages: 234
Pages in color: 3Price example, 1 copy
Softcover Basic (coloured) - 26$News & Published books
bottom-banner-close