Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentElva år på EH

Author: Sigrid Wallmark

Boken Elva år på EH är en dokumentär och en gripande beskrivning av hur barn med funktionshinder i mitten av 1950-talet förvarades på institutioner. Det är en liten skolflickas uppriktiga och raka skildring av sin uppväxt på Eugeniahemmet, präglad av sträng kyrklig fostran, känslokyla och hemlängtan, att känna sig bortvald och utestängd. Boken handlar också om kamratskap, positiva händelser och en förståelse för den tid som var i mitten av förra seklet.


Sigrid Wallmark

Sigrid Wallmark föddes med en defekt ”hudkostym”, iktyos och blev som 6-åring placerad på en institution för rörelsehindrade barn i Stockholm, nästan 50 mil hemifrån. Hon blev kvar där i elva år och flyttade efter realexamen som 17-åring, hem till Borås och gick tekniskt gymnasium.
Hon fick ett bra vuxenliv och som byggnadsingenjör arbetade hon i 40 år som stadsplanerare i Örebro. Hon har två döttrar med kvalificerade yrken och ägnar sig som pensionär åt föreningsliv, vänner och barnbarn.


Pages: 106
Pages in color: 1Price example, 1 copy
Softcover Basic (coloured) - 26$News & Published books
bottom-banner-close