Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Square
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentegna Bilder del 1

Author: Kristina Wass

Om du målar på egen hand och blir inspirerad av andras verk och tankar så blir du nog glad av bokens cirka 100 målningar i färg. Boken visar att man kan måla med tygbitar, använda stift istället för pensel, börja med enbart vatten istället för färgen och ta stenar till hjälp för att få fram blåbär. Om du är sugen på att experimentera dig fram och prova lite andra tekniker än de vanligaste, då är det här boken för dig. Här beskrivs hur du kan gå tillväga för att få fram spännande effekter genom att leka dig fram. Författaren tar på ett personligt sätt upp hur man kan arbeta med akvarell, pastell, akryl, blyerts och bladguld.


Kristina Wass

Jag är född och uppvuxen i Linköping, men flyttade till Göteborg när jag var 21. Intresset för bildskapande tog jag med mig när jag flyttade till Västkusten. Jag drivs av en nyfikenhet av att prova olika tekniker, men även av en lust att fortsätta vara kreativ. Nu när jag blivit lite äldre har intresset inte avtagit, snarare tvärtom, motivationen har stärkts. Målning är något jag ägnar mig åt på min fritid. Skapandet ger mig energi vid sidan av arbetet inom sjukvården och med den fördelen att jag själv kan bestämma när och vad jag vill skapa. Min ambition är att så småningom gå vidare med en andra del, då nyproducerade verk kommer dominera.


Pages: 96
Pages in color: 96Price example, 1 copy
Softcover Basic (coloured) - 56$News & Published books
bottom-banner-close