Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Custom
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentKristallens ljus

Author: Christina Jonsson

Med boken ”Kristallens ljus” vill jag uppmärksamma omgivningen på att sorg och glädje finns med oss i våra liv med varierande styrka under vår tid. Efter att jag fått uppleva att nära och kära i min omgivning lämnat jordelivet, ställer jag några frågor:
- Vad är det som händer i dödsögonblicket?
- Finns det en högre kraft?
- Hur ska jag tänka kring resten av mitt liv?

Vi vet att negativa känslor avtar då de delas och att positiva känslor ökar när de delas. Jag prioriterar att sätta mig själv i rörelse och våga använda mina grundkänslor som jag har i mig. Jag visar i boken att symboler, musik och ord kan vara till hjälp för att skapa balans i det inre.


Christina Jonsson

Mina största inspirationskällor har genom åren varit barn, natur och skapande verksamhet. Barnen har hjälpt mig att förstå vikten av att stanna upp lyssna, att jag som medmänniska ska välja att vilja höra deras initiativ. Jag har alltid fascinerats av deras fantastiska idéer, fantasi och skapande kraft. I mitt arbete har jag förmånen att analysera vad som sker i mötet mellan människor. Med hjälp av dagens teknik får jag fram ögonblicksbilder som ger kraft och vägleder mot en positiv utveckling.

Att vara nära naturens växlingar är något som jag tycker om och har därför valt att bo på landet. Där kan jag ta del av åkerbrukets händelser. Min trädgård ger mig de tillfälle jag behöver för reflektion. Under flera år har jag tillbringat min sommarledighet vid havet. Där får jag ta del av ljuset. Det är en plats som gett mig nya idéer, sol och värme vilket jag uppskattar.

Jag har en estetisk ådra och tycker om att arbeta med skapande verksamhet såsom olika färgkombinationer i bild och textil. Musiken ger mig möjlighet att känna igen mig i nuet och att minnas det som varit. Jag sjunger i kör och lyssnar numera aktivt till både musiken och texterna.

De senaste åren har jag läst om personlig utveckling för att förstå livets regler vilket gett mig en ökad förståelse för livets förändringar. På det här viset arbetar jag medvetet med att skapa balans mellan kropp och själ, vila och aktivitet samt att ta emot och ge i livet.


Pages: 82
Pages in color: 40Price example, 1 copy
Softcover Basic (coloured) - 36$News & Published books
bottom-banner-close