Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
Classic Yellow
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentFimpa-Sven och den stora kärleken

Author: Lennart Ch Svensson

Skrönor från Vattenriket
Fimpa-Sven och den stora kärleken

Mina sanna skrönor hade ett första liv när jag framförde dem på scen med mina vänner musikanterna. Och nu är 20 av dem samlade i bokform för dig som vill resa tillbaka till barndomslandet och ungdomslandet med många bottnar, falluckor, äventyr, underverk, insikter, kärlek och skratt.? Då är nu. Nu är då.

Arenorna är mina huvudstäder i Vattenriket; sumpstaden Kristianstad, sommarparadiset Åhus och marknadseldoradot Kivik. Men många av dessa äventyr skulle kunna ha utspelat sig nästan var som helst i Sverige (Trollkarlen som drack upp sig själv slog till på Söders höjder med utsikt över Saltsjön i Stockholm).

Jag vill sjunga en sång om tiden när hjulen i den sociala ingenjörskonsten rullade på för fullt i militär-, krämar- och frimurarstaden Kristianstad. En samhällsrevolution som är klangbotten i mina historier.

En tid när knasbollar och dårar inte var undanstädade utan sprang omkring fritt på de svenska gatorna och det var inget konstigt med det.

Varför kallar jag mina historier för sanna skrönor? Det är inte den absoluta sanningen som jag är på jakt efter. Jag vill fånga essensen av och auran kring de människor jag berättar om, inbäddade i tidsandan. Men allt har hänt!

Många frågar efter de verkliga förebilderna till stjärnorna i mina berättelser. Så här ligger det till; ibland är mina karaktärer en legering av flera färgstarka personligheter. Ingen behöver således känna sig utpekad, snarare är alla medspelare som bidrog till tidens melodi. Nu jäklar blir det åka av! Håll i hatten!

Lennart Ch Svensson


Lennart Ch Svensson

Jag har försörjt mig ett helt liv på att kombinera ord till angenäm styrka och smak som journalist, copywriter, poet, pjäsförfattare, "skrönikör" och estradör med mina vänner musikanterna.

Jag bor i Lund och är en nyfiken resenär i både tanke och i stora världen


Pages: 86Price example, 1 copy
Hardcover Premium, cover and interior in full colour - 118$ (2nd book 59$)

Hardcover Basic, black/white interior - 29$
Soft cover Premium, cover and interior in full colour - 93$ (2nd book 47$)

Soft cover Basic, black/white interior - 18$
Spiral bound, cover and interior in full colour - 85$ (2nd book 42$)


½ price off! If you order more than 1 copy of the same book or photo book, you will get the following books in the same order for half the price! (NOTE: doesn't apply to BASIC where the extra rebate already is included)News & Published books
bottom-banner-close