Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentTrumbäraren

Author: Harriet Nordlund

Mitt i natten väcktes jag av en stämma som sa:
”jag ska visa dig, jag ska säga dig, hör mig.”

Jag kände inte igen rösten och kunde inte heller se om det fanns någon i närheten. Jag blev rädd! Vem talar till mig?

Rösten sa sig komma från en annan tid med ett budskap till människor som lever nu. Den betonade att människor måste samarbeta för att ta hand om den jord som tilldelats.

Boken handlar om den första trumbäraren, som genomgår de nio stegen för att höja sin andliga nivå och medvetenhet. Vi följer honom på hans långa färd tillbaka till de sina. Hans ledsagare är vinden och fåglarna.


Harriet Nordlund

Harriet Nordlund är utbildad vid Teaterhögskolan i Stockholm. Hon har arbetat inom teatern hela sitt yrkesverksamma liv som skådespelerska, regissör, teaterchef och manusförfattare samt skrivit verk för sceniska framföranden. Verken är uppförda både i Sverige och i Norge.

Dálvadis – den första samiska teatern grundades i Jokkmokk 1971 av Harriet Nordlund och Maj-Doris Rimpi. Under denna tid utvecklades en ny teaterform där föreställningarna uppfördes i ett is- och snölandskap med tältkåtor, då det inte fanns tillgång till scener. I tältkåtorna samlades publiken runt eldar där de kunde värma sig och samtidigt ta del av samiska berättelser över en kopp kaffe/te. Ingen hade tidigare varit med om ett sådant mäktigt äventyr – ett snöspel.

Intresset för urfolk väcktes i samband med etablerandet av den samiska teatern. Genom att samarbeta med andra urfolk blev Harriet Nordlund medveten om den enhetlighet som finns, att man inte är ensam utan kan hämta kraft och inspiration från varandra. Det uppmuntrade Harriet Nordlund att söka sin egen väg och förmedla sitt samiska kulturarv.


Pages: 38Price example, 1 copy
Hardcover Basic, black/white interior - 27$News & Published books
bottom-banner-close