Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentLiemannen

Author: Sten Larsson

Liemannen är en roman om ett brott som ger läsaren en inblick i äldrevården och betydelsen av äldres livserfarenhet. En ung man utan erfarenhet av att jobba i vården får problem med anhöriga och vårdtagare. Covid 19 närmar sig Sverige. Dr Sture Lidén är den förste läkaren i Sverige som drabbas av viruset. Smittad av en patient på ett sjukhem där det råder kaos. När han tillfrisknar måste han handlägga ett dödsfall, i sin egen bostadsrättsförening. Ett till synes vanligt rutinärende. Spåren efter en rånare leder rätt in i bostadsrättsföreningen men polisen är handlingsförlamad.
Liemannen är en historia om plötslig död i en läkares praktik. Berättelsen skapades i skenet av
Coronakommisionens förödande kritik av svensk äldrevård. Den utspelar sig under de dagarna i slutet på februari och början på mars 2020, då Covid slog till.


Sten Larsson

Sten Larsson är läkare och var, under 32 år, med om utvecklingsarbetet i att bygga upp primärvården i Stockholm. Påverkad av pandemiutbrottet skrev han historien om liemannen. En del av de orsaker, som enligt honom, orsakat det bedrövliga omhändertagandet av äldre människor i dagens Sverige men även polisens oförmåga att lösa grova brott hamnar i fokus.


Pages: 200Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 21$News & Published books
bottom-banner-close