Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
Classic Yellow
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentCharlie

Author: Frida Jansson

Min bok är en knasig berättelse om en tjej som heter Elin. Hon bor i ett villakvarter i ett litet samhälle en bit ifrån stan och brinner för hästar. Hon och hennes två bästisar Molly och Sofie rider på en ridskola en bit bort där dom spenderar all sin fritid.

Elin lever ett vanligt liv som vilken annan sjuttonåring som helst. Tills hennes ridlärare Lotta anställer den snygga stallskötaren Dimitri Wasilevski och Elins värld vänds plötsligt upp och ner när hon helt plötsligt har en egen häst och har dragits in i en tvist mellan Dimitri och den ryska maffialedaren Alexeij Levchenko.

I boken kan det finnas stavfel och andra småfel. Den är inte färdig redigerad då jag inte är riktigt nöjd ännu :) Håller oxå på med en uppföljare till denna :) Trevlig läsning!


Frida Jansson

Jag är en glad sjuttonårig tjej som är helt tokig i hästar. Jag har precis fått en dotter som är nio månader nu. När jag var yngre satt jag ofta och skrev i timmar framför datorn och nu när jag sitter hemma hela dagarna med Polly började jag skriva lite igen. Helt plötsligt hittade jag en text som jag börjat skriva på för något år sedan och fortsatte skriva på den och nu sitter jag här lycklig över att ha skrivit klart en hel bok!


Pages: 160Price example, 1 copy
Hardcover Premium, cover and interior in full colour - 152$ (2nd book 76$)

Hardcover Basic, black/white interior - 33$
Soft cover Premium, cover and interior in full colour - 126$ (2nd book 63$)

Soft cover Basic, black/white interior - 23$
Spiral bound, cover and interior in full colour - 111$ (2nd book 56$)


½ price off! If you order more than 1 copy of the same book or photo book, you will get the following books in the same order for half the price! (NOTE: doesn't apply to BASIC where the extra rebate already is included)News & Published books
bottom-banner-close