Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Panorama
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentKanin Kanin träffar en vän

Author: Ismene, Isolde och Patrik Filpus

Kanin Kanin är en ganska liten kanin som bor i ett slitet dockhus på Sopberg sopstation.
Han har allt en kanin kan tänkas behöva och är nöjd men han är inte lycklig för han saknar en vän. Han saknade någon att leka med, skratta med, bli arg på, bli sams med.

Kanin Kanin bestämer sig för att han ska ut på ett äventyr på Sopberga för att se om han kan hitta någon mer som bor på sopberget och kanske kunde tänka sig att bli hans vän.


Ismene, Isolde och Patrik Filpus

Hemma i vår familj ser kvällsrutinen överlag ut så här; vi läser en saga eller två, släcker, sjunger och myser för att sen sova. Den kan ha hänt att ibland när mamman i huset sagt att det nu är dags att släcka för sova, då det faktiskt är dagis, skola och arbete imorgon; att vi då släckt lampan men istället för att sova har vi viskande i mörkret fantiserat ihop en berättelse för varandra.

Kanin Kanin träffar en vän skapades en sådan här kväll. När den yngsta dottern och jag släckt lampan började hon och jag fantisera ihop miljön, karaktärerna och första delen av berättelsen, sen var det dags att sova och natta storasyster. Väl inne hos storasyster berättade jag vad lillasyster fantiserat ihop; storasyster och jag byggde sen vidare på samma berättelse.

När vi väl sytt ihop vår berättelse tyckte storasyster att det här var en jättebra berättelse eller saga som vi bara måste skriva ner och göra en bok av så vi kan bli superrika och då köpa en hund.

Nu har vi tre skrivit ner och illustrerat vår lilla saga om Kanin Kanin i en bok och vi är mycket stolta över boken Kanin Kanin träffar en vän.


Pages: 28Price example, 1 copy
Hardcover Premium, cover and interior in full colour - 48$ (2nd book 24$)

Hardcover Basic, black/white interior - 25$
Soft cover Premium, cover and interior in full colour - 42$ (2nd book 21$)

Soft cover Basic, black/white interior - 15$
Staple bound, cover and interior in full colour - 35$ (2nd book 18$)

Spiral bound, cover and interior in full colour - 42$ (2nd book 21$)


½ price off! If you order more than 1 copy of the same book or photo book, you will get the following books in the same order for half the price! (NOTE: doesn't apply to BASIC where the extra rebate already is included)News & Published books
bottom-banner-close