Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
Classic Green
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentUTOP En saga för vuxna om framtiden

Author: Erik Artur Westberg

Utop handlar om en överlevare som verkligen hamnat i en för honom helt annorlunda värld. Han hade tvingats att fly från terror och krig ut i vildmarken. Han som många unga pojkar skulle för alltid lämna sina familjer och syskon i östra Arika där de levat i klaner på sk. stenåldersnivå. De gick tillsammans i en flock i en skrämmande omgivning där många omkom, men några överlevde.

Utop kom att smugglas till ett Sverige; som genomgått ett paradigmskifte där det mesta förändrats. Han hade tvingats göra en klassresa direkt från stenåldern till den sk. förnuftets tidevarv. Alla normala människor skulle dö av stress av en sådan enorm förändring men Urtop visar sig vara både intelligent, och äga egenskaper som hjälper honom att leva. Livsglädjen, tron på Gud, bönen, och den motståndskraft, mot sjukdomar som sitter i hans gener hjälper honom i tillvaron. Nyfikenheten och ivern att lära sig det nya med kombinationen med det han tidigare upplevt gör honom stark.

I det för honom nya landet gör han en klassresa som är svindlande. Han lärde sig läsa, tända eld,att använda datorn och att cykla. Den utveckling som pågått en lång tid hade varit främmande för Utop som inte gått i skola eller sett tv och radio. Det visar sig att de flesta, och de som orkar läsa boken också är förda bakom ljuset helt ovetande om vilka som styr världen. Illuminate, den 300hövdade hydran och New World Order som funnits i 500 år, har en hemlig agenda och vapen som många av läsarna inte känner till. Vilka är de som tävlar om att kontrollera världen?


Erik Artur Westberg

Jag är 68 år,uppvuxen i Långsele i Västernorrland, skogsägare, skogsmästarutbildning 1972 i Skinnskatteberg,Lärarutbildning i Uppsala, Spec pedagog hjärntvättad i Umeå 1996, vuxenmobbad 1998 - 2003 och sedan ändrades mitt liv.
En för mig ny upplevelse att skriva en bok " jag liksom levde i boken"


Pages: 206Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 18$News & Published books
bottom-banner-close