Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentDansa med en ängel

Author: Felipe Salas

Dansa med en ängel vänder sig till människor som söker meningen med livet. Eller som författaren själv skriver, människor som önskar hitta sitt sanna Jag. Bokens huvudperson heter Oscar som är en ung nyexaminerad ingenjör och ekonom. I boken dyker Amos upp som blir Oscars följeslagare och trogne vän. Vänskapen följs av konversationer om meningen med livet, universums gudomliga lagar, relationer, hälsa, kärlek, uppfyllande av Oscars inre drömmar och den egna viljan. Boken är även en illustration av en ung mans kämpande mot sin största fiende men mest förmedlar boken att alltid vandra ljusets väg oavsett vad som än händer i livet.


Felipe Salas

Författaren är född i Chile och kom till Sverige som 1-åring med sina föräldrar. Han är utbildad ingenjör och ekonom och har innehaft ett flertal chefspositioner inom det privata näringslivet. Under sin militärtjänst i Norrland började författaren för hand skriva på en bok och med åren kom en handskriven bok blir över tio stycken. Han skrev om allt mellan himmel och jord och för något år sedan bestämde han sig för att realisera en av sina drömmar, att skriva Dansa med en ängel.


Pages: 438Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 41$News & Published books
bottom-banner-close