Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
Classic Blue
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentShaun - mitt liv som hund

Author: Karin Weston

"Jag var bara några veckor gammal när jag självmant sökte mig bort från min egen mor och ut i den stora vida världen. Snart kom jag att utsättas för grymma och omoderna påtryckningsmetoder ämnade att tvinga mig, en liten oskyldig valp, in i ett yrke jag varken valt själv eller passade för. Jag drevs vidare av drömmen att en gång få träffa min far, men då jag några månader senare oväntat mötte honom blev besvikelsen total. Den jag hade hoppats skulle utgöra min förebild i livet visade sig vara en oansvarig luffare, en hemlös tiktjusare helt utan ambitioner. Djupt desillusionerad befann jag mig nu helt ensam i världen. Efter diverse äventyr jag helst hade sluppit hamnade jag dock i något av en drömtillvaro, jag fick ett liv som ingen av mina släktingar i Mulbeggan hade kunnat drömma om...
Detta är historien om mitt liv, mitt liv som hund."


Karin Weston

Karin Weston är författaren bakom Shauns röst i boken om en bordercollies äventyrliga resa från Irland till Sverige, en resa som delas med tusentals andra hemlösa hundar som efter lång och tålmodig väntan funnit en ny familj i ett nytt och okänt land.

Karin är gymnasielärare i språk och litteratur. Hon har med denna humoristiska bok velat ge en röst åt alla de hundar som själva saknar möjlighet att uttrycka sin längtan efter en trygg plats i tillvaron.


Pages: 126Price example, 1 copy
Hardcover Basic, black/white interior - 40$News & Published books
bottom-banner-close