Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentPers livstycke

Author: Sylve Wahlström

Det här är min första bok som jag omarbetat och snyggat till, den handlar om mig själv från mina första minnen till då jag slutar skolan i Sundbyberg och flyttar till Tungelsta,

Boken innehåller berättelser från min bardom på 40 och 50-talet fram till jag slutar skolan i Sundbyberg och flyttar till Haninge.

Omslaget på boken är en bild på Aske där jag sprang som barn i huset som liten och en bild på mig tagen utanför vår port på Kyrkogatan 15 i Sundbyberg där vi bodde både före och efter tiden på Aske.

Den ursprungliga idén till att börja skriva väcktes nog mest efter mina föräldrars bortgång när jag hade funderingar kring deras barndom och hur lite jag egentligen kände till, eller hur lite de hade berättat. Det kändes som en saknad och en undran varför det blivit så.

Om det nu är så att de inte berättat eller om de gjort det vid spridda tillfällen och om jag i så fall glömt det, eller hur det nu var så får väl jag försöka dra mitt strå till stacken genom att minnas.

Mina berättelser är från mina första minnen på 40.talet och med kapitel som sommarbarn, vinterbarn och perioder i mitt ungdomliga liv som jag mins det.


Sylve Wahlström

Mitt namn är Sylve Wahlström är född 1941 och uppvuxen i Sundbyberg och efter skolan flyttade familjen till Tungelsta.

Jag började skriva för att mina barn och de efterkommande skulle få lite inblick i hur det var att växa upp under 40 och 50 talet. Det med anledning av att mina föräldrar aldrig berättade hur det varit för dem vilket var en saknad efter att de gått bort.


Pages: 116Price example, 1 copy
Hardcover Premium, cover and interior in full colour - 133$ (2nd book 67$)

Hardcover Basic, black/white interior - 31$
Soft cover Premium, cover and interior in full colour - 108$ (2nd book 54$)

Soft cover Basic, black/white interior - 21$
Spiral bound, cover and interior in full colour - 97$ (2nd book 48$)


½ price off! If you order more than 1 copy of the same book or photo book, you will get the following books in the same order for half the price! (NOTE: doesn't apply to BASIC where the extra rebate already is included)News & Published books
bottom-banner-close