Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
Classic Orange
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentSanningen

Author: Ulf Waginder

En berättelse om min tid på Costa Blanca i Spanien. Som en av de som var med om att starta föreningen Mas Amigos, blev jag den som på heltid ideelt arbetade med utvecklingen av föreningen. Det gällde att tillsammans med goda medarbetare få föreningen intressant för de husägare vilka satsat på att få njuta av livet i Spanien. Spanien erbjuder på sol ca 360 dagar om året. I denna bok får du läsa om hur man framgångsrikt lyckas med uppbyggandet av föreningen. Det händer att de lyckosamma åren förändras och tre familjer får lida för detta. Här kan du läsa om hur utvecklingen blev.


Ulf Waginder

Jag har skrivit denna bok om mitt liv i Spanien under de 20 år som jag var lyckligt boende i landet.
Intresset för detta land fick jag genom en annons i tidningen, en söndagmorgon 1986 läste jag att det fanns hus som såldes och det till mycket låga priser.
Mitt arbetsliv under 40 år avslutade jag vid fyllda 55 år, lyckligtvis hade jag tecknat försäkringar som gjorde mig ekonomiskt oberoende fram till den ordinarie pensionen. Det blev svårt vara sysslolös, därför blev intresset stort och då engagerade jag mig i detta projekt. En underbar tid.
Jag har tidigare skrivit boken om mitt familjeliv och arbetsliv. Boken finns i Solentros bokhandel med titeln "Pojken som föddes i Okome och flyttade hemifrån"


Pages: 80Price example, 1 copy
Hardcover Premium, cover and interior in full colour - 115$ (2nd book 58$)

Hardcover Basic, black/white interior - 29$
Soft cover Premium, cover and interior in full colour - 91$ (2nd book 45$)

Soft cover Basic, black/white interior - 18$
Spiral bound, cover and interior in full colour - 83$ (2nd book 41$)


½ price off! If you order more than 1 copy of the same book or photo book, you will get the following books in the same order for half the price! (NOTE: doesn't apply to BASIC where the extra rebate already is included)News & Published books
bottom-banner-close