Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
Classic Yellow
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentI dina ögon

Author: Lennart Ch Svensson

Hej och varmt välkomna till Per-Axels och min föreställning ”I dina ögon finns ett märkligt ljus, ett sken från mina hemligaste drömmar”. Först döpte vi showen till ”Hemma hos kärleken”, men tänkte att då kanske ni tror att vi har blivit ett par. Och på sätt och vis hade den titeln varit bättre, vi är ett par, ett radarpar i lust.
Vi har känt varandra i 50 år och vi tänker fortsätta att leka tillsammans så länge Skaparguden kallar på oss.

Föreställningen bygger på mina texter från sent 1970-tal och till för bara några månader sedan. Vad är jag då för slags författare? På min speeder gillar jag att cykla långt och länge. Men som skribent är jag ingen långdistansare. Korta, heta lopp, det stora i det lilla, det är min grej. Inte så konstigt att jag blev en inbiten haikubetraktare av världen redan i unga år. Jag har också skrivit dikter, noveller, sagor och pjäser och drivit frigrupp inom teatern. Nu är det dags för en liten summering – bäst av mig, enligt mig själv.

Först skrev jag ett förord för att försöka fånga vad jag hållit på med i alla år. Det blev så här:

Skriv bomber! Ljug sanningar om högt och lågt utan att skarvarna märks. Håll dig ifrån verkligheten, den är alldeles för overklig. Släng in allt du har i varje story. Öka laddningstrycket med Gud, Djävulen, Döden och allsköns oknytt. Skriv klart, utan att ändra för mycket, och spring innan allt exploderar.

Från en överhettad hjärna, javisst. Jag visade texten för Per-Axel som sa: ”Typiskt dig, du ska alltid överdriva. Du glömmer bort att du också har en långsam, reflekterande sida som märks i många av dina dikter.”
Han hade rätt, att lära känna sig själv tar många liv. Jag gör ett nytt försök och samtidigt snävar jag in ambitionen. Inte göra nedslag i allt, istället håller jag mig till temat kärlek och kryddar med lite död. Mina texter är en hyllning till allt som lutar och läcker. Hoppas ni gillar det ni hör.


Lennart Ch Svensson


Pages: 30Price example, 1 copy
Hardcover Premium, cover and interior in full colour - 57$ (2nd book 29$)

Hardcover Basic, black/white interior - 27$
Soft cover Premium, cover and interior in full colour - 52$ (2nd book 26$)

Soft cover Basic, black/white interior - 15$
Staple bound, cover and interior in full colour - 40$ (2nd book 20$)

Spiral bound, cover and interior in full colour - 52$ (2nd book 26$)


½ price off! If you order more than 1 copy of the same book or photo book, you will get the following books in the same order for half the price! (NOTE: doesn't apply to BASIC where the extra rebate already is included)News & Published books
bottom-banner-close