Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentSpökflickan

Author: Cecilia Sinderella

Tänk vad som kan dölja sig bland skuggorna i gamla hus. Gamla möbler med gamla saker i, spindelväv högt och lågt...
En ny bästa kompis, däremot, det finns minsann inte i alla hus! Det slår jag vad om! Det gjorde det däremot i huset vi flyttade in i. Den där bästa kompisen, hon hette Viktoria, och hon var sju år precis som jag. Hon bodde i vårt hus för nästan hundra år sedan. Hon var en spökflicka. Hon var snäll, sprallig och påhittig men också sorgsen och ensam, för hon längtade så innerligt efter att få träffa sina föräldrar igen. Så mamma ringde till ett medium. Det här är historien om hur jag och Viktoria blev de bästa av alla vänner. Och hur mamma fick en unge till att hålla reda på, och baka kanelbullar åt...


Cecilia Sinderella

Cecilia Sinderella är 43 år. Hon är född och uppvuxen i Trollhättan. ”Spökflickan: sagan om Maria och Viktoria” är hennes debutbok. Det är en saga som skildrar andevärlden på ett lite annorlunda och avskräckande sätt. För vad vet vi egentligen om döden, och livet på ”den andra sidan”? Vem har sagt att alla spöken är läskiga, grå skepnader som lurar i vrårna? De kanske är precis som du och jag? Så släpp in andarna i ditt liv, vem vet, kanske du får en ny lekkamrat… eller rentav en vän för livet!”


Pages: 48Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 8$News & Published books
bottom-banner-close