Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Square
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentMina dikter 1982 - 2013

Author: Lennart B. Sandelin

Oj! Här kliver jag verkligen ut ur min trygghetszon och hoppar rätt ut i fritt fall.

Dessa rader, dikter, tankar och idéer är tagna ur en från början ung och oskuldsfull Lennart till en person som nu förhoppningsvis är något visare på livet, men fortfarande är lärande.

Även om källan till texterna är helt tagna ur mitt eget inre, hoppas jag att någon därute känner igen sig och kan känna viss samhörighet med mina erfarenheter...Välkomna att ta del av min bok :) Kram, Lennart


Lennart B. Sandelin

Jag heter Lennart Sandelin och har precis insett att jag är 51 år! Jag tror fortfarande att jag är 20 år och går på disco och dansar hela natten lång...fast, visst, det kan man ju göra ändå. Livsglädje har väl inget bästföredatum?

Jag är en kameleont, med säljaryrket i ryggraden och det konstnärliga i blodet.
Allt från DJ på 80-talet till skådespelare, teatersportare och aspirerande ståuppare (dock inte publikt...än). Jag är en orolig själ som inte trivs med det alldagliga utan vill hela tiden att det ska hända något. Precis som en av karaktärerna i Heinrich Bölls "Doktor Murkes samlade tystnad och andra satirer", som blir orolig om han inte har minst nio telefoner samtidigt i händerna och hela tiden säger "Det måste hända något!".

Sedan är jag förstås pappa också, till en underbar 8-årig son och en dito fantastisk dotter som blir myndig i maj 2014. Och så förstås min ständigt unge sambo ;)

Carpe Diem!


Pages: 64Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 20$News & Published books
bottom-banner-close