Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentLuddra Sju.....

Author: Lars H Rooth

Luddra Sju - 2 berättelser,

Kojan i Klippiga Bergen och Luddra på badstranden.
Lämpar sig för högläsning.
5 - 11 år

Pojken Luddra sju har en naturlig förmåga att få med mamma Betty, pappa Rudolf och kompisarna på de mest oväntade upptåg. Men ibland visar han även sitt ansvarstagande. De två berättelserna i boken är exempel på detta.
Vilka föräldrar minns inte synen av en bostad i kaos efter en ansträngande arbetsdag och kväll där barnens förväntan att få leka koja med dem syns tydligt.
Eller då barnet plötsligt försvann vid besöket på badstranden och oron tog överhand.
Bilderna i boken triggar verkligen fantasin och slutet på varje berättelse blir en lustfylld överraskning för läsaren...


Lars H Rooth

Lars H Rooth

Att få använda glada och festliga minnen från ett helt yrkesliv bland barn och unga känns fint. Jag har haft den förmånen att få arbeta i miljöer där barn och unga funnits runt omkring mig.
Det har varit sommarkollo, scout-, tonårs- och idrottsläger, ledarutbildningar mm. Långt upp i åldern har tiden inom organisationen KFUM givit inspiration. Dessutom har jag i december månad under elva år varit tomte på varuhuset NK och där mött tusentals barn och glada föräldrar i en något annorlunda miljö.
Guldkorn som givit grunden till den fantasi som gjort Luddra Sju berättelserna möjliga är bl.a. KFUMs Ungdoms-Ledarinstitut, ansvar för nationella och internationella ledarskapsutbildningar samt YMCAs (KFUMs) Magisterprogram, Springfield College USA.


Pages: 36
Pages in color: 2Price example, 1 copy
Softcover Basic (coloured) - 14$News & Published books
bottom-banner-close