Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentDialog med en ängel

Author: Petra Malmsten

"Det är lördag den 31 juli 1999. Du har de senaste timmarna andats med små korta kippande, ytliga andetag. Knappt hörbart. Klockan är 13:15 när man ser ögonen ryckigt röra på sig under dina ögonlock. Du drar in luft, ett enda hörbart andetag. Sen blir det bara tyst. Ingen utandning utan bara tyst. Du har kvävts till döds och vi har sett på. ALS har nu skördat ännu ett liv."

Min mamma fick diagnosen ALS sommaren 1998. ALS är en neurologisk sjukdom. Som för väldigt många leder till en död i förtid.
För att hedra minnet av henne och för att bidra till forskningen för ALS har jag skrivit ”Dialog med en ängel”. Här beskriver jag mitt sätt att förhålla mig till sorgen och saknaden av en älskad mamma. Vår räknade tid tillsammans. När hon inte orkade vara mamma längre. Hur det är att leva med en nära anhörig som man vet ska dö alldeles för tidigt och tiden efter hennes bortgång.
Det har blivit så uppenbart att man aldrig kommer skapa nya minnen ihop. Men att döden trots allt inte behöver skilja oss åt. Trots fysisk frånvaro kan man på ett rogivande sätt bjuda in till mental närvaro.
Alla har vi vår story
Det här är min


Petra Malmsten

Petra Malmsten
Född 1973 i Visby, flyttade till Stockholm 1997.
Petra har tidigare givit ut boken Husmusen. En bok som riktar sig till barn med en förhoppning att man får sitta nära ihopkrupen med en vuxen som högläser.
Petra arbetar inom detaljhandeln, målar tavlor och skriver böcker på fritiden.


Pages: 146Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 36$News & Published books
bottom-banner-close