Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Custom
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentPerspektiv Om inre och yttre aktivitet

Author: LiAn

boken är tänkt som en användbar informationskälla dels för dig som vill utvecklas som person, dels för dig som behöver evidensbaserad information som studiematerial.
Utdrag: under uppväxten har vi blivit belönade för vissa beteenden och bestraffade för andra........ Vi tänker, reagerar och gör som omgivningen har lärt oss......
Utdrag: Naturlagarna eller kosmiska lagarna handlar om........
Utdrag: många menar att det är märkligt att det är enklare att vara negativ än positiv. Det är helt naturligt och inte så märkligt om vi utgår ifrån.......
Utdrag: mental träning är att medvetet arbeta med tankarna för att fungera..... om det är det vi önskar.
Utdrag: ....det talas inte så mycket om samhällets ansvar när det gäller att ge oss förutsättningar för att leva i en hälsosam miljö.
Utdrag: .......för övrigt kan du tänka på om begreppet positiv stress faktiskt är ett sätt att legalisera stressade arbetsplatser.
Utdrag: livsmedel med högt GI, en hög siffra, innehåller snabba kolhydrater=frisätter mycket insulin......
Utdrag: forskning visar att för mycket vatten(drickande) leder till att hjärnan svullnar.....
Om kritik, intuition, syreupptagningsförmågan. konditionsträning. vad är hälsa, fysisk aktivitet, meditation, att såra, att ge råd, maskulint och feminint, ge och ta emot, smarta mål, träningsintensitet, andningen och sömnen med mera, allt för personlig utveckling, nya infallsvinklar, nya perspektiv.


LiAn

Jag har intresse och utbildning i de ämnen jag skriver om.
Jag önskar att jag vore expert i att surfa inuti stora vågor, i Australien och jag vill simma med delfiner,men det blir inte aktuellt eftersom jag inte rör en fena för att det ska bli verklighet. Däremot har jag följt andra önskningar, utan att veta vad det ska leda till, och har till slut fått nytta av all den kunskapen i min senaste utbildning vid
SverigeHälsan, till friskvårdscoach/terapeut. Jag tycker att asfaltläggare är snygga och att djurplågeri är avskyvärt. Att vi kan förstå anledning till olika beteenden betyder inte att vi avstår från att reagera eller agera. Det var lite av mig.


Pages: 198Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 26$News & Published books
bottom-banner-close