Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentRadio som hobby

Author: Torsten Ragnar Langvig

Den här boken är min andra som handlar om tekniskt historiska föremål. Boken vänder sig både till dem som är intresserade av radions historia, och de som samlar eller lyssnar på radio. Förutom bilder och beskrivningar på olika äldre radio tar boken på ett lättsamt sätt upp historik, och funktion. Den beskriver även radions olika komponenter, både med bilder och hur radion fungerar. Man får även tips på hur man lagar en äldre radio. Boken innehåller också en tabell med sockelkopplingar för äldre radiorör. För den som är intresserad av att lyssna eller sända på kortvåg finns det ett kapitel som handlar om detta. Slutligen finns det en bilaga med formelsamling, byggbeskrivning, radiotekniskt lexikon A-Ö samt nostalgiska bilder. Kort sagt en bok för alla som är intresserade av radions historia, och radion som hobby.


Torsten Ragnar Langvig

Torsten Langvig är född 1946, och uppvuxen på Söder i Stockholm. Han var anställd inom flottan där han vidareutbildade sig i bland annat teleteknik på Berga örlogsskolor, och Skeppsholmen. Därefter har han arbetat på Philips/NEFA i Norrköping när färg-TVen kom 1968, och öppnade sedan en TV-radio affär. Några år senare flyttade han tillbaks till Stockholm där han arbetade på Skantic/Luxor-radio. De sista 33-åren innan pension var han lärare inom el och elektronik på Åva gymnasium i Täby.
Redan i tidig ålder var Torsten intresserad av elektriska föremål som telefoner och radio vilket resulterade i att han senare började bygga upp sin samling.
Flera år senare föddes iden om att skriva böcker i ämnet. Den första boken som Torsten gav ut var Telefonen då och nu. Därefter kom El helt enkelt, Kocksgatan 17 och nu Radio som hobby.


Pages: 196Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 24$News & Published books
bottom-banner-close