Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentLivsviktigt

Author: Linda Hou

En självbiografisk bok med texter från min tid som sjuk i psykisk ohälsa. Det var först ett sätt för mig att bearbeta det jag gick igenom när jag låg inlagd för första gången, men snart insåg jag hur mycket jag har som jag vill dela med mig utav.

Den här textsamlingen skrevs under 2018-2019, och det mesta är i form av dagboksanteckningar. Jag har alltid gillat att skriva för att bearbeta tankar och känslor, det hjälper mig att förstå mig själv bättre och det har också fungerat som ett sätt att ventilera tankar när det gör som ondast och jag inte vill prata med någon alls.

Just att prata om mitt mående har alltid varit svårt för mig, och jag har under stora delar av mitt liv stängt inne mycket av det jag har känt och upplevt. När jag var arton år öppnade jag upp ett privat konto på instagram där jag kunde skriva helt fritt och prata med främlingar på nätet utan att vara rädd för att bli dömd på något sätt. Där kunde jag vara hundra procent ärlig, och några år senare bestämde jag mig för att dela bitar av min resa även på mitt vanliga instagramkonto där mina vänner och familj kunde ta del av det jag skrivit. För jag tänker inte längre skämmas.


Linda Hou

Linda Hou är uppväxt i Norrköping men är numera bosatt i Stockholm. Med en bakgrund i musik har det kreativa alltid varit en central del i livet. Våren 2016 blev hon tvungen att avbryta musikstudierna på grund av insjuknande i psykisk ohälsa, och sen dess har skrivandet varit i fokus.


Pages: 124Price example, 1 copy
Hardcover Premium, cover and interior in full colour - 137$ (2nd book 68$)

Hardcover Basic, black/white interior - 31$
Soft cover Premium, cover and interior in full colour - 111$ (2nd book 56$)

Soft cover Basic, black/white interior - 21$
Spiral bound, cover and interior in full colour - 99$ (2nd book 50$)


½ price off! If you order more than 1 copy of the same book or photo book, you will get the following books in the same order for half the price! (NOTE: doesn't apply to BASIC where the extra rebate already is included)News & Published books
bottom-banner-close