Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Standard
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentH-time

Author: Mathias Hjort

Många teorier om universums hemligheter har inte helheten utan är bara teorier om vissa utvalda delar. "H-time" är en teori om hur universum bildades och belyser en teoretisk lösning på universums största gåtor. Boken ger Er bl.a mitt svar på universums födelse och bortgång, uppkomsten av materia, vad är svart materia och energi, nytt sätt att se på gravitation och sist men inte minst - varför ljuset står still!
Denna unika teori har ett hållbart grundkoncept i botten och på grund av det gives boken "H-time" möjligheter att bli historiskt i framtiden inom sin genre.


Mathias Hjort

Jag är en astrofysikintresserad konstruktör ifrån södra Dalarna. Uppvuxen i Carl Larssons Sundborn i slutet av 60 talet/ början av 70 talet. Jag har alltid varit lockad av rymden och de gåtor universum ruvar på, men intresset identifierades för ca. 8 år sedan då jag bestämde mig för att ta reda på hur universum skapades.
Mina tankar om "The dead duck theory" är samlade i detta alster och jag är uppriktigt spänd på hur övriga världen ska reagera på min teori.


Pages: 30Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 14$News & Published books
bottom-banner-close