Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentTempelperioden i Löfteslandet.

Author: Acke Henriksson

Välkommen till berättelsen om Tempelperioden i Löfteslandet vilket är sista delen i trilogin om Löfteslandet. Den tar med läsaren till en tid där det sedan länge efterlängtade templet i Jerusalem äntligen kommer att byggas. Det följer en lång tid med många problem och hårda strider men också glädje-stunder för folken i och omkring Löfteslandet. Berättelsen sträcker sig över cirka tusen år så mycket kommer att hända, tempel byggs, fördärvas och rivs ner inte bara i Jerusalem. Bibelns tidslinje ligger till grund i berättandet men händelserna kommer också ur många andra arkiv och skrifter från länderna runtomkring Löfteslandet. Det hela leder fram till en i vissa delar oväntad avslutning. Berättelsen är skriven på ett lättläst faktafyllt sätt vilket ger ett djup i berättandet och inbjuder till eftertänksamhet om det som hänt.


Acke Henriksson

Författaren född och uppväxt i Göteborg har nu när pensionärs-livet givit möjlighet gett sig helhjärtat in i skrivandet om bibliska historiska händelser. Ett långvarigt historieintresse en stor berättarlust samt en stor nyfikenhet i att försöka få reda på vad som egentligen hände ligger i grunden till hans skrivande. Mycket fakta eftertänksamhet samt en gnutta humor kännetecknar hans lite speciella skrivsätt. Man fångas snabbt av hur han presenterar de historiska händelserna för läsaren.


Pages: 480Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 26$News & Published books
bottom-banner-close