Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentFrån Skapelsen till Löfteslandet.

Author: Acke Henriksson

Välkommen till en historiefylld, upplevelserik och fängslande berättelse om tiden från skapelsen till det är dags att gå över Jordanfloden, in i Löfteslandet.
Du möts av spänning, glädje, kärlek, blod, våld och en del fakta samt en stark gudstro. Allt i en mycket omvälvande tid hämtat från skrifter i och omkring de länder där det hela utspelar sig. Berättelsen har sin tillkomst ur en mångårig forskning i gammal-testamentelig tid framställd med inlevelse, eftertänksamhet och ett stänk av humor på ett sätt du tidigare inte läst.


Acke Henriksson

Författaren född i början av femtiotalet i Göteborg har i sin livsresa nu som pensionär bestämt sig för att börja sitt skrivande. Med en kristen tro och ett långvarigt historieintresse kopplat till en stor berättarlust ger han sig helhjärtat in i historien. Efter en första bok om släkten och hans eget liv, togs steget till skrivande i ett ämne som ligger honom varmt om hjärtat. Hans skrivsätt i talspråk ger en personlighet i läsandet som är lätt att ta till sig.


Pages: 564Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 36$News & Published books
bottom-banner-close