Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentMaten jag lagar

Author: Viktor Ellström

En bok, fylld med folkliga och enkla maträtter med inspiration från hela världen. Allt från hederlig husmanskost till nudelsoppa och tacos. Här finns strax över 300 rubriker spridda över 24 kapitel, det finns något för alla. Bokens första stycke beskriver den enligt följande:

Mitt namn är Viktor, jag älskar att laga mat och det här är en samling, nästan ett manifest, av mina absoluta favoritrecept. Med allt från brödbak, olika grundrecept, varm- och kall matlagning, konservering, mathantverk, en uppsjö med olika sötsaker och även en och annan tanke. På sätt och vis är det en förenklad, men samtidigt mycket mer utvecklad variant på min tidigare bok Anteckningar från en matnörd. Jag har stått fast vid min tanke att det ska se ut som ett ”anteckningsblock”, men den här är mer ”bok-ifierad”, om det är ett ord? Därav är alla bilder gjorda för hand. Skulle jag ha foton till alla recept skulle boken bli på tok för tjock. Mitt stora fokus i den här boken har varit på utformningen och användarvänligheten i recepten. Tanken med receptens utformning är att allt som står i de separata momenten kan förberedas i god tid. Endast det som står under ”servering” behövs göras strax före maten ska avnjutas.


Viktor Ellström

Jag har hittills spenderat mitt arbetsliv kring mat, som kock, konditor och bagare. Nu strax efter 10-årsjubileumet tar jag nästa steg som restauranglärare. Jag älskar restaurangbranschen med allt vad den innebär och vill sprida matglädjen vidare på de fronter jag kan. Någonstans i den idén har även den här boken blivit till, som utgör grunden för min mat-ideologi.


Pages: 500Price example, 1 copy
Hardcover Basic, black/white interior - 47$News & Published books
bottom-banner-close