Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Maxi
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentAnteckningar från en matnörd

Author: Viktor Ellström

Detta är kanske inte en regelrätt kokbok, det är snarare tio års kollegieblock uppstädade och sammanfattade i en bok.
Tio års anteckningar fyllda utav nyfikenhet, frustration, experiment & diverse kaffefläckar. Det finns inga fina foton med superhärliga dekorationer i bakgrunden. Det ser istället ut ungefär som en kocks kollegieblock, fast med alla detaljer dokumenterade & nedskrivna. Det finns även diverse illustrationer för att förstärka vissa beskrivningar av metoder och tekniker. Och en hel del ”kartor” för hur du skulle kunna lägga upp den färdiga rätten, så som många kockar ritar i sina anteckningar för sin egen skull.

Boken är indelad i tio kapitel med en väldigt stor bredd, med allt från bröd, gatumat, grönsaker, fisk, skaldjur, kött, desserter, söta bakverk och mathantverk såsom tillverkning av godis, sylt, marmelader, ost, smör, korvar, charkuterier, rökta produkter, fiskförädling och fermentering utav grönsaker. Samt mycket basrecept, tekniker och metoder du kan experimentera med i all oändlighet. Detta är boken jag önskar att jag hade haft när jag började min matresa.
Välkommen in i mitt huvud!


Viktor Ellström

Jag har pysslat med mat på ett eller annat sätt i cirka 10 år nu och har alltid drivits av att lära mig mer, och hur saker görs från grunden.

2017 bestämde jag mig för att jag ville bli lärare inom restaurangyrket när jag en morgon vaknade och insåg hur kul jag tyckte det var med frågsamma praktikanter på jobbet.
Ungefär då bestämde jag mig också för att börja jobba med denna samling av erfarenhet och kunskap.


Pages: 280Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 36$News & Published books
bottom-banner-close