Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Maxi
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentEriks dagböcker

Author: Åsa Cassel

Skådespelaren Erik Ranhagen (1944-1995), efterlämnade en väska med dagböcker från hans tidiga ungdom fram till året innan han dog. Dagböckerna är fulla av teckningar från pjäser och repetitioner, på vänner, från resor men också politiska teckningar. Det vore synd om inte fler fick se något av Eriks konst. Jag därför gjort ett urval av teckningar och anteckningar ur dagböckerna och kompletterat med korta kommentarer. Denna bok spänner över 1974-1980 och innehåller främst bilder från Götateatern i Göteborg och regionteatrarna i Härnösand, Växjö och Västerås. Boken ger en glimt av de ambitioner, att skapa teater för folket, som fanns bland många teaterarbetare vid den här tiden.


Åsa Cassel

Jag är journalist och Eriks syster. Efter Eriks död lämnade hans fru Dorthe över väskan med dagböcker till mig för att jag tillsammans med en teaterman skulle göra något av dem. Det blev inget av då men i Coronatid har jag tagit tag i projektet – på mitt sätt. Det blir tre böcker med fokus på Eriks teaterliv. I Eriks livstid fick jag inte ens titta i dagböckerna så det är med viss bävan jag sätter igång med att scanna ur dem. Men jag tror inte han skulle misstycka. Till min hjälp har jag haft teaterprogram, tidningsklipp och uppslagsböcker. Och egna minnen, förstås.


Pages: 102Price example, 1 copy
Hardcover Premium, cover and interior in full colour - 133$ (2nd book 67$)

Hardcover Basic, black/white interior - 31$
Soft cover Premium, cover and interior in full colour - 103$ (2nd book 51$)

Soft cover Basic, black/white interior - 21$
Spiral bound, cover and interior in full colour - 92$ (2nd book 46$)


½ price off! If you order more than 1 copy of the same book or photo book, you will get the following books in the same order for half the price! (NOTE: doesn't apply to BASIC where the extra rebate already is included)News & Published books
bottom-banner-close