Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Maxi
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentEn skådespelares dagbok 3

Author: Åsa Cassel

Skådespelaren Erik Ranhagen (1944-1995), efterlämnade en väska med dagböcker från sitt teaterliv. Erik tecknade sina kollegor under möten och repetitioner men han visualiserade också pjäsernas innehåll i sina dagböcker.
För att fler ska få se något av Eriks konst har jag gjort tre böcker med titeln ”En skådespelares dagbok” – 1, 2 och 3. I böckerna finns ett scannat urval av teckningar och anteckningar, kompletterade med korta kommentarer.
Denna sista bok är från perioden 1987-1994 och domineras av teckningar från ”Livet en dröm” och ”Körsbärsträdgården”, båda regisserade av Otomar Kreija vid Västmanlands läns teater.
I boken finns också ett par teckningar från Parkteatern och Boulevardteatern i Stockholm och från arbetet med Strindbergspjäser med Allan Edwall som regissör.


Åsa Cassel

Jag är journalist och Eriks syster. Efter Eriks död lämnade hans fru Dorthe över väskan med dagböcker till mig för att jag tillsammans med en teaterman skulle göra något av dem. Det blev inget av då men i Coronatid har jag tagit tag i projektet – på mitt sätt. Det blev tre böcker med fokus på Eriks teaterliv. I Eriks livstid fick jag inte ens titta i dagböckerna så det var med viss bävan jag satte igång med att scanna ur dem. Men jag tror inte han skulle misstycka. Till min hjälp har jag haft teaterprogram, tidningsklipp och uppslagsböcker. Och egna minnen, förstås.
Teckningarna är svartvita och en bok i ”Mjukband basic” är bara obetydligt sämre än lyxupplagan.


Pages: 108Price example, 1 copy
Hardcover Premium, cover and interior in full colour - 133$ (2nd book 67$)

Hardcover Basic, black/white interior - 31$
Soft cover Premium, cover and interior in full colour - 103$ (2nd book 52$)

Soft cover Basic, black/white interior - 21$
Spiral bound, cover and interior in full colour - 93$ (2nd book 46$)


½ price off! If you order more than 1 copy of the same book or photo book, you will get the following books in the same order for half the price! (NOTE: doesn't apply to BASIC where the extra rebate already is included)News & Published books
bottom-banner-close