Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
Globe
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentKärleksdikter för dig

Author: Alex Buvnäs

Min bok är en Diktsamling som jag skrev lite då och då. Om jag ska förklara mig så är det så ibland: Man kan skriva en dikt per vecka eller så kan det ta ett helt år och skriva en halv dikt. Det kallas ibland för att man har fått skriv kramp. Mest handlar mina dikter om kärleken. Den här gången skrev jag direkt till dig som läser dem. Jag hoppas förstås att du ska tycka att det var värd att läsa boken.


Alex Buvnäs

Jag är en man på 63 år som fortfarande är kär i min fru som jag träffade för nästan 24 år sedan. Samma dag som jag såg henne för första gången blev jag kär i henne. Framförallt i hennes ögon och hennes utstrålning. Jag hör jämt att människor inte längre tror på kärleken och att allting är bara en dröm. Men inte för mig, kanske det beror på att så många har redan en bild på den perfekte. Vilket jag anser att det är omöjligt att hitta. Kanske hade allting ändrat sig om man tänkte istället: Vad kan jag göra för att få den perfekte att känna sig nöjd och glad och kanske till och med lyckligt. Och då lovar jag dig att du själv kommer att få dubbelt så mycket uppmärksamhet tillbaka.


Pages: 54Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 18$News & Published books
bottom-banner-close