Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentEN STAD SOM ANDRA

Author: Alex Buvnäs

Boken är en blandning av: En berättelse om den längsta delen av mitt vuxna liv i Malmö, Sverige. Vilket är hela 40 år. En Diktsamling som jag skrivit från det djupaste i mitt liv och mitt hjärta. Korta Noveller som en dag kom bara till mitt huvud och jag skrev ner dem på ett papper. Som ni ser är boken väldig varierande och med rik innehåll av allt det som enligt mig själv har upplevt. Och fullt med bilder som jag själv har tagit i Malmö.


Alex Buvnäs

Idag är jag en man som snart skall fylla 64 år, lycklig gift sen 23 år tillbaka med min fru Josefine och har tre tonårsbarn tillsammans och själv har jag 3 vuxna barn och två barnbarn sen tidigare. Jag är född 1956 i Santiago Chile och levde där till 1979. Tillhör en stor familj som kom till Chile 1865 från Baskien i norra Spanien. Jag tog mitt efternamn Buvnäs i Sverige efter att jag blev Svensk medborgare. Det var mycket lättare att hitta jobb då. Mitt baskiska familjs namn är Undurraga som Vinet.


Pages: 126Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 19$News & Published books
bottom-banner-close