Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Maxi
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentSuperkemi

Author: Mats Borglund

I denna bok bjuds du på ett äventyr som börjar med några vardagsnära kemiproblem, för att stegras mot att hela mänskligheten hotas. I centrum finns en galen kemilärare och två högstadieelever som även är kemidetektiver. Killen har det jobbigt med sin hörselnedsättning, men tjejen är stark och självständig och ett bra stöd. Kemi är det mesta, även känslor!
De olika avsnitten följs av rutor med frågor kring texten och träning i kemispråk, samt hänvisningar till de vardagsnära laborationer som följer. Ytterligare träning och vägledning får man genom ett antal berättelseuppdrag, ett kort kemidrama och en ordlista med bilder.

Boken riktar sig till ungdomar på högstadiet och sätter berättelsen i centrum i syfte att öka intresset för kemi och att utföra praktiska undersökningar. Äventyrets olika budskap är att kemi är spännande och viktigt, kemi är allt, att unga kan vara entreprenörer och genom baskunskaper lösa viktiga problem och att unga, vuxna och poliser kan rädda världen!

Välkommen att läsa Superkemi!


Mats Borglund

Jag har många intressen som idrott, musik, film, matlagning och små vardagsäventyr, i synnerhet om det innebär att samtala med människor längs färden, även om det innebär en del strategiskt tänkande eftersom jag har en grav hörselnedsättning.

Lund har varit mitt hem under många år och det ångrar jag inte. Det är en spännande och mångkulturell stad där det alltid händer något nytt.

I mitt arbete som lärare i kemi och biologi använder jag mig gärna av musik och drama för att underlätta lärandet, där jag har lång erfarenhet från olika stadier och elevgrupper.


Pages: 68
Pages in color: 15Price example, 1 copy
Softcover Basic (coloured) - 19$News & Published books
bottom-banner-close