Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Standard
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentEn dag helst att glömma

Author: Carina Blid

Romanen är en humoristisk skildring blandat med nattsvarta funderingar om det moderna arbetslivet. Du kommer känna igen dig om du arbetar på kontor.

Under en dag får vi följa utredaren på myndigheten för hållbara systemlösningar. Hon försöker ihärdigt att göra sitt arbete på bästa sätt men motarbetas. Pågår något slags vanvettigt experiment på arbetsplatsen? Hur många ofattbara projekt får det finnas? Organisationsförändringar in absurdum och vad håller cheferna på med? Är det så här arbetet på den moderna arbetsplatsen bäst bedrivs? Hur kommer hennes dag att sluta?


Carina Blid

Carina Blid bor i Göteborg och skriver sedan hösten 2020 på heltid. Hon har arbetat med miljöfrågor hos myndigheter och på andra arbetsplatser och är utbildad kemist. Hon har varit skyddsombud och även arbetat fackligt.

I hennes romaner skildras människors utsatthet, svårigheter, relationer men också om det hoppfulla i livet och om det som ger glädje. Hennes debutroman är, Glimtar av minnen, som kommer ut våren 2021, av Lassbo förlag och finns att köpa i nätbokhandeln.


Pages: 136Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 13$News & Published books
bottom-banner-close