Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Standard
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentEli, den lilla elefanten

Author: Govand Barawi

Jag var inte rädd för att 2012 skulle vara slutet, utan jag var rädd för att världen skulle fortsätta utan att förändras till det bättre.
När jag skrev boken hade jag en sak i tankarna. Det var att barnen som växer upp i våran värld är våran framtid. Satsar vi på de kan vi ändra på framtiden & världen. Den värld de växer upp i idag är inte säker. Varken för barnen eller för oss vuxna.
Barnen kollar mycket på TV, leker med sina ipad, iphone m.m. Detta gör att de får se mycket som de inte borde få se. Tex mycket hat & krig på TV. De manipuleras med subliminala meddelande på de barnprogram & serier m.m. som de får se. Det gör att de redan vid en ung ålder inte vet vad som är rätt eller fel. Fråga er själva varför barns fantasi inte längre är som förut? Eller, varför är barn inte lika aktiva som förut?

Så jag skrev denna bok i hopp om att få barn & t.om vuxna att tänka till när de läser sagan för sina barn. Tänka på att det egentligen inte spelar ngn roll vem du än är eller hur du än ser ut m.m. utan att vi tillsammans kan hjälpas åt & ändra på världen.


Govand Barawi

En kille på 26 år som jobbar som konsult på en Trafikskola. Min högsta önskan är att ändra världen till det bättre. Satsar vi på våra barn kan vi skapa en bättre generation till framtiden.
Kärlek!


Pages: 40
Pages in color: 40Price example, 1 copy
Softcover Basic (coloured) - 14$News & Published books
bottom-banner-close