Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Standard
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentOm jag var du

Author: Skriveriet

De som skriver om världen, formar världen. Det var denna uppmaning vi gav unga författare över hela landet när vi lanserade litteraturpriset Skriveriet under hösten 2019. Vi ville skapa ett sätt att lyfta fram ohörda röster som vårt samhälle inte än hade haft förmånen att ta del av - ett litteraturpris där utvalda, unika bidrag publiceras i en antologi tillgänglig för alla tycktes vara en utmärkt startpunkt. Temat blev "Om jag var du", som en hyllning till den ofta underskattade konsten att vandra i någon annans spår, vem de än må vara.

Det vi sedan fick läsa var bortom våra förväntningar. Vi fick in noveller, manus och dikter som alla tolkade temat på kreativa och originella sätt. Om jag var du blev till om du var jag, om jag var det, om du var det eller om jag var han. Det var ett tema som blev som gjort för att sätta dig - läsaren - i framsätet för en unik resa över världen som den kan se ut genom en annans ögon.

Vi välkomnar dig att följa med på denna resa mot en mer inkluderande svensk kulturvärld. En resa som du - kära läsare - är nu en viktig del av.


Skriveriet

Skriveriet är ett ideellt initiativ som grundades 2019 med mål att förbättra mångfalden och representationen bland Sveriges kulturskapare genom att engagera unga från olika grupper i kreativt skrivande. För att uppnå detta organiserar Skriveriet ett årligt litteraturpris som riktar sig mot unga med fokus på att möjliggöra bidrag från författare som är underrepresenterade i vår kulturvärld så som den ser ut idag.


Pages: 126Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 21$News & Published books
bottom-banner-close