Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
Solitude
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentDET NORDAFRIKANSKA HUSET

Author: Lennart Enwall

Eleverna i klass 9 på Sollentuna International School fick ett uppdrag av mig (deras lärare i svenska). Strax innan jullovet presenterade jag ett uppdrag, som gick ut på att varje elev skulle bidra med sin del i en gruppnovell. Temat var att det fanns en stort, svenskbyggt hus i norra Tunisien, några km från Medelhavet. I detta hus, med en spånnande historia, som jag kort presenterade för klassen, bor numera en grupp ungdomar, med varierande bakgrund. Av olika skäl har de funnit sin tillflykt till det stora huset. Uppdraget var extra spännande, eftersom de flesta av mina elever kommer från olika delar av världen. De har därför, tänkte jag, så olika sätt att beskriva ungdomarna i huset. Skrivprocessen blev lång, men slutresultatet underbart, tycker jag som deras lärare och bokens redaktör.


Lennart Enwall

Jag som varit redaktör, inspiratör och lärare i svenska i klassen, har många års erfarenhet som lärare. Att få vara denna grupp elevers lärare i svenska har varit mycket spännande och utmanande. Normalt är mina ämnen de naturvetenskapliga ämnena och matematik.
Att skriva texter och kurser har jag god erfarenhet av. För Natur & Kultur är jag medförfattare till läroböcker i biologi och naturkunskap (PULS). Sedan har jag under mina 56 år som lärare också övat upp en viss förmåga att uttrycka mig.


Pages: 106Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 16$News & Published books
bottom-banner-close