Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentSjälarnas väg

Author: Susi Rosenburg

Vi lever i en värld av tvåtal, där allt har en motsats som t.ex.: stor och liten; varm och kall; ljus och mörker; liv och död. Vi kan inte göra oss en föreställning om något som existerar utan att vi gjort oss en föreställning om dess motsats.
I denna bok tar jag upp motsatser och hur alla känslor har sin ursprung i de två största känslorna som styr oss: kärlek och rädsla. Ur dessa två härstammar alla de andra känslorna som följer oss genom livet.
Boken tar upp både gott och ont, kärlek och hat, mod och rädsla, allt som vi går igenom i vårt liv i en värld full av motsatser.


Susi Rosenburg

Jag har vandrat stigar som har varit lockande och underbara, besvärliga och vilseledande. Åren har givit mig törnar men även mina barn och barnbarn, massor med kärlek och otroliga insikter. Utan alla dessa upplevelser hade jag inte varit den jag är idag och jag är glad för den jag är.
Att skriva poesi och texter är ett sätt att uttrycka mig och att dela med mig till Dig. Jag hoppas och önskar att jag kan skänka Dig något som berör såsom många andra har berört mig.


Pages: 80Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 21$News & Published books
bottom-banner-close