Your have exceeded the 50 character limit.
Skip to main content

Fields with asterisk (*) are obligatory.
Company
First and last name*
c/o
Address*
Zip code*
Hausnummer*
City*
Country*
Name country*
E-mail*
State/Province
Phone*
Quantity*
pcs
Currency
Unit price
- tax included
Total
- tax included

Conditions and terms.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Contact us for other payment methods.

A receipt will be sent to the specified email
address after the transaction has been approved.
The cover of your book
Design:
White
Book size:
Classic
Book type:
Cover type:
Person/Org.-nummer*Preferred paymentTankefällornas labyrint

Author: Mirja Johanna

Tankefällornas labyrint är en verklighetsbaserad roman där ni får följa en kvinna mitt i livet under hennes vistelse i en stuga någonstans i Hälsinge skogarna. Var med och se världen från hennes perspektiv, känn hennes känslostormar av glädje, sorg, äckel, ilska, rädsla, lust, passion och kärlek. Följ med i hennes virvlande tankegångar och upplev några av hennes tankefällor, b la inom det sexuella, i den labyrint vi kallar hjärnan, när hon funderar på det spännande äventyr vi alla kallar livet.

Förhoppningen är att detta ska vara en bok som kan göra gott för människor. En bok som får er läsare att tänka till på ert eget liv, på eventuella blockeringar/hämningar ni går omkring och har i era kroppar, samt att få en vilja att förändra ert tankesätt och få en annan medvetenhet om er själva om ni det väljer och vill. Det är en bok som visar på att vi alla har en möjlighet att förändra vårt liv till det bättre, att finna och använda oss av vår egen inneliggande potential och kärlekskraft. Det är en bok full av värme och glädje, hjärta och smärta, lust och passion; en bok fylld av kärlek.


Mirja Johanna

Mirja Johanna, är född och uppvuxen i Hälsingland med anor från Finland. Hon har haft författardrömmar ända sedan skolåldern. Hon läste i tidig ålder, redan innan första klass, och slukade verkligen böcker. Detta är hennes första utgivna bok.

Hon älskar människor, och finner denna magnifika varelse otroligt intressant och spännande, därav vill hon jobba med att plocka fram varje individs inre potential att stråla. Hon har 12 års erfarenhet inom psyk- och missbruksvården, 5 års erfarenhet inom LSS-vården, samt är hon diplomerad livscoach, energiterapeut och 12-stegs terapeut från Life Cap. Hon brinner verkligen för den enskilda människan.
Hon har möjlighet att ha anpassade föreläsningar, workshops, kurser, samt coaching och energiterapi.
Ni finner henne här:

www.lusttanken.se

mirjajohanna@lusttanken.se

Facebook: MJ Lusttanken

Instagram: mj_lusttanken


Pages: 138Price example, 1 copy
Soft cover Basic, black/white interior - 26$News & Published books
bottom-banner-close